Blogia
liliko

Blog

Meme: Los peores personajes del Manga/Anime

Meme: Los peores personajes del Manga/Anime

Gracies Himeko per pasarme'l^^

1. Piensa entre 3 y 5 personajes del mundo manga/anime que te caigan mal, odies o pienses que el mundo seria mejor sin ellos.
2. Escribe sus nombres y las razones por los cuales quieres incluirlos en la lista. (Potser trobeu spoilers)
3. Nombra a tres (o más) lectores de tu blog para que hagan este meme


Miki Koishikawa (marmalade boy): encara que fos la protagonista de Marmalade Boy no la soportava, em treia de pulleguera jeje es passava la vida plorant i a més a més a mi m'agrada la parella: Arimi-Yuu, ella la va desfer TT_TT i el que pitjor em va sentar va ser quan surtia amb en Kei per intentar olvidar a en Yuu (l'utilitza més que res, i a sobre no ho disimula). Potser no són motius suficients, pero, encara que la serie m'encantés, a ella no la soportava, potser jo també era una mica dimoni amb ella, perque sempre volia que li pases el pitjor >_<.

Allen Schezard (escaflowne): tipic noi atractiu que s'ho té cregut, encara que fos esducat a mi no m'enganyava pas, jeje, per culpa d'ell la Hitomi tarda mooooolt a adonar-se que estima a en Van..ajj...definitivament aquet personatge es odiós xD.

Chibiusa (Sailor Moon): nena-incordi-insoportable, sempre pel mig, i el que menys m'agrada es que en Sailor Moon s (la del pegaso es aquesta?) ella sigui una especie de protagonista :s a més al final ja la posen com si fos molt més forta que les altres guerreres (sempre per sota de la Bunny).

Inoue Orihime (Bleach): directament la odio, la trobo massa idiota, no tinc gaire motius, simplement no la soporto >_<.

Millor acabo aqui, jeje, podria fer una llista molt llarga, sempre trobo algun personatge que no hem cau bé :p Passo aquest Meme a don Chinchi que no se si el farà però sempre s'ha de probar jeje. Per cert, la foto d'en Trunks no es perque no el soporti, es que com l'he vist amb una mirada desafian he trobat l'imatge oportuna ^^

Desapareguda

Desapareguda

Hem sap greu haver deixat tirat el blog durant tants dies (quasi dos mesos >_<) però entre les obres que hi han a casa i el maleït treball de recerca, que veig impossible d'acabar TT_TT, no he tingut gaire temps ni de conectar-me ni d'actualitzar. Ara en un moment de desesperació mentre buscava informació per el treball he pensat en pasar-me per aqui i deixar alguna petjada i de pas mirar els altres blogs que també feia una eternitat que no els mirava -_- (estava desconectada del món)

Espero que hagueu passat unes bones vacances (sempre passen volant) i el poc que queden d'elles es passin millors ^^ El millor moment, apart de les sortides amb els amics, és la reacció que va tenir l'altre dia el chimpanzé que estic estudiant per el treball jeje Va agafar una poma, i mentre corria d'un cantó a l'altre de la gabia del Zoo va tirar-la tot enrabiat contra el vidre, i rere aquest vidre només em trobava jo jeje xD
Quin és el vostre millor moment?

Meme: Que porto a sobre quan surto de casa?

Bé, el segon post en un dia, però feia molt que no mirava els altres blogs i he vist que la Himeko_Chan me l'havia passat, gracies i ho sento per haver tardar -_-, és el primer cop que en faig un haviam que tal ^^.

  • Arracades, no puc sortir de casa sense les arracades, no se el motiu, però quan no les duc em noto estranya, i dues pulseres que hem va fer la meva amiga Ket, tampoc me les trec mai.

  • El mòbil, sempre el porto amb mi, encara que se que potser ningú em trucarà però sempre bé amb mi.

  • Un bolso, encara que em molesta dur-ne, però se que si no totes les coses que hi poso no les podria dur mai xD, vaig més còmode amb els que són una motxilla però últimament estic portant un que hem va regalar la meva germana, de flors.

  • Un moneder de tamany mitjà, de color vermell fort, és estrany però encara no se m'ha trencat, no se el motiu però sempre se'm trenquen els moneders, dins hi porto els carnets, monedes (m'encanta dur moltes monedes xD), i algunes fotos.

  • Ara a l'estiu l'ampolla d'aigua mai hi falta ^^

  • Les claus, amb tot de clauers que m'han regalat, cap me l'he comprat jo.

  • Últimament estic portant la càmara a tot arreu encara que no l'utilitzo gaire, però mai se sap en quin moment pot ser necessària.
Crec que ja no hi porto res més, apart òbviament de roba i sabates. Li passo aquest meme a en Chinchi i a la Ket, i si h ha algú que el vulgui fer també el pot fer ^^

Ja he tornat!

Ja he tornat! He estat bastant temps sense actualitzar >_< després de la sortida de Port Aventura he estat bastant liadeta i amb els nervis de les notes... però això ja ha passat ^^ El pròxim curs a segon de batxillerat, però ara de moment hi han unes vacances llarguíssimes que s’han de gaudir bé: platja, compres, etc, etc

En l’altre post vaig parlar sobre el Furius Baco, bé va ser la primera atracció a la que vaig muntar només entrar al parc d’atraccions, vaig estar força estona fent cua, però no pas tanta com quan van estrenar l’Huracan Còndor, però cal dir que va valer la pena la cua.
Tot i sabent com anava l’atracció, 40 segons de video-espectacle i després els altres 25 segons, hem vaig endur un ensurt quant després del video aquella "cosa" on anava asseguda va accelerar d’una manera impressionant (potser per a algú no li va semblar tant, però per a mi si, em vaig donar un cop al cap amb el respatller). Durant tota l’atracció el meu cap i les meves cames anaven d’un extrem cap a un altre, una amiga fins i tot va perdre un clip que duia al cap, però de veritat si aneu aquest estiu a Port Aventura no dubteu a muntar-vos-hi.

Per cert, fa algunes setmanes vaig trobar un traductor molt bo que ofereix la pàgina de la generalitat per la traducció de pàgines web al castellà (o a qualsevol altre idioma), així si hi ha algú que li és més còmode llegir en castellà ho pot fer fent clic al minibanner que hi ha a l’extrem dret superior.
Aviat faré més actualitzacions, ara que hi han vacances s’ha d’aprofitar.

Benvinguts! Tens un moment?

Hem dic LiLiKo1 (com podeu observar no és el meu nom original), soc estudiant de batxillerat i estic interessada en escriure aquest blog perque cada cop em passa més sovint això de quedar-me com una mica penjada mentre al meu voltant hi passen coses...

però tampoc ho trobo pas dolent això de viure a la "parra", com en diuen molts, és més aviat entretingut, ja que tens estones per a pensar en coses que potser abans no ho havies pogut, i divertit, sobretot quan tornes a la situació en que et trobaves i la gent fa cares estranyes i molt gracioses quan veuen que no els hi has pres cap mena d'atenció, però, es clar, tu no et sents pas culpable, no es pas culpa teva que tinguis la necessitat de desconnectar, són els altres qui s'emprenyen amb tu per que no els has escoltat o es pensen que són avorrits per que els has ignorat, ja s'ho faran ells, tu la mar de tranquil.

Bé, doncs ara ja s'acaba i espero que us sentiu còmodes, gràcies i fins una altre^^

---------------------------------------------------------------------

1- Liliko és un personatge del comic: Mint na Bokura (Somos chicos de Menta, del qual ja parlaré en un altre post)de la Wataru Yoshizumi. De petita em deien que m'hi assemblava...on? Impossible.