Blogia
liliko

Nana

Nana

07/07/07-> Nana Day -> Quin dia millor que avui per parlar de Nana?

Aquest shojo ha estat creat per la famosa Ai Yazawa, coneguda també per les seves espectaculars obres com Paradise Kiss (ParaKiss), Gokinjo Monogatari, Tenshi Nanka Ja Nai, entre d'altres.

La història envolta les vides de dues joves anomenades Nana que es troben per primer cop en un tren amb destinació a Tokio, però cadascuna té una missió diferent a la gran ciutat: una vol triomfar com a cantant i formar un grup i poder ser millor que els Trapnest (un altre grup) i l'altre vol retrovar-ser amb els seus amics i la seva parella, però el que no saben és la quantitat de sorpreses que els hi depararà "El Gran Rey".

-Nana Komatsu, és una noia mimada, immadura, innocent, que s'enamora a primera vista d'homes més grans que ella, divertida, es deixa dur per les aparences, és dolça i molt somiatruites, maca i força supersticiosa, creu que el seu nom li porta mala sort (Nana significa 7) i totes les coses dolentes que li passen les relaciona amb "El gran rey", el qual sempre s'emporta les culpes de tot. Quan coneix a l'altre Nana, aquesta l'anomena Hachi (que significa vuit) i la compara amb un cadell de gos.

-Nana Osaki, és la punk, segura de si mateixa, dura, amb una forta personalitat, madura, es reservada alhora de parlar del seu passat, amb un caràcter rebel, però és molt amable (sobretot amb la Hachi) i té una flor de Ren tatuada al braç. En el seu poble formava part, com a vocalista, d'un grup, anomenat Black Stones, juntament amb Yasu, Nobu i Ren. Al comic sovint la representen com una gata.

 
Bé, us deixo amb l'opening i l'ending de l'anime (el qual espero que arribi aviat a Espanya), venen seguits. Si no heu tingut l'oportunitat de conèixer la història us recomano que ho feu, si no us agrada llegir la podeu seguir per l'anime que el trobareu subtitulat o per les pel·lícules (ja van dues) amb personatges reals.

2 comentarios

l-LiLiKo-l -

Yo tampoco pude ir a ningún sitio, me acordé cuando me había levantado y ya era muy tarde >_

Himeko-chan -

No pude ir a ningún lugar dónde se celebraba el Nana Day... :.(
Es lo que tiene no vivir cerca de ninguno...