Blogia
liliko

L'ós que dorm més segur en tot el món!

Suposo que molts ja estareu al corrent dels problemes que està tenin aquest ós polar anomenat Knut que es troba en el zoològic de Berlín, per els qui encara no sàpiguen de la seva existència us explicaré la historia:

En Knut va ser rebutjat per la seva mare, anomenada Tosca, igual que el seu germà. Després de veure morir al seu germà, un cuidador del parc, crec recordar que es deia Thomas Doerflein o semblant, va decidir adoptar a en Knut i cuidar-lo, fins i tot va deixar la seva família i es va traslladar a viure al zoo per estar a prop de l'osset de tant sols uns tres mesos (ara ja és més gran).

Aquesta acció que va fer el cuidador no va ser gaire ben vista per defensors dels drets animals que deien que tot el que estava fent aquest home era inapropiat, que així l'ós s'humanitzaria massa i dependria molt del home. Una solució que van esmentar aquets defensors dels drets dels animals va ser que l'ós tindria que ser sacrificat! Quan ho vaig llegir no m'ho podia creure.

Obviament el zoològic es va negar a la petició d'aquesta gent, i actualment manté a l'osset en constant vigilància per a que res ni ningú pugui atemptar contra la seva vida, segons un article que sortia al diari Què! en Knut dorm amb unes 15 persones que el vigilen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
*Aquesta informació l'ha vaig trobar llegint el diari 20 minuts mentre anava amb bus cap a l'escola, si voler saber més d'aquest ós trobareu informació en la pàgina web del diari o a la pàgina oficial del zoològic de Berlín.

2 comentarios

Ket -

K fort! pobre osito....,me alegro que al final decidieras que tema poner ;) xD, y me sorprendo que don alvar haya puesto un comment! porfin aprendio donde ponerlo xD, pues eso es verdad que fuerte.. 15 seguratas...xD
atentamente:
dña Ket!xD

alvar13 -

Buah! al final me e leido el texto, k kieres k diga.... Kien se autoproclama defensor dels drets animals i kiere matar a un oso. A mas kien tiene mania a un oso!?!? si fuera un animal mas feo o antipatiko rollo hiena o algo asi, pero un oso?!?!kon lo monos k son.^^ A mas esk no an tenido uno d peluxe d pekeños, seguro k estan traumaus x eso i x eso kieren likidarlo.
Otra kosa k ma llamado la atencion son los 15 seguratas k tiene el oso, tiene mas k la pantoja... jajja bueno a ella en prision no le serviran d muxo. Pero si k le deben tener mania para tener a 15!! kon uno o dos no bastaria??
Entonces me doi kuenta d pork los paises mas desenvolupados tienen menos tasa d paro, poniendo 15 seguratas por kada oso k tienen.....
WEno i mis reflexiones sakaban aki k es tarde i mañana madrugo.
dew